sunnuntai 14. elokuuta 2016

Pentu kasvaa

Arkemme on varsin tasaista, pentu kasvaa ja kehittyy, näkee maailmaa ja oppii uutta. Vietimme erään viikonlopun Yyterissä ystävien ja koirieni kanssa. Nukuimme mökissä, nautimme ulkoilmasta, grillasimme, pelattiin pelejä ja käytiin Yyterin kuuluisalla koirarannalla. Ranta oli todella odottamisen arvoinen: 450m pelkkää hienoa hiekkarantaa mataline dyyneineen koirien käytettävänä. Pieni Neri ui omaehtoisesti ensimmäistä kertaa kyseisellä rannalla. Menimme poikaystäväni kanssa edeltä, Tiida ja Neri perässä. Pieni tuntui tykkäävän uimisesta ja tuli useamman kerran kanssamme uimaan, tietysti valvoin uimista ja pariin otteeseen nostin pennun syliini lepäämään. Reissu meni muutenkin kaikinpuolin mukavasti.



Tiidan agitreenit jatkuivat nyt perjantaina. Olemme nykyään mölliryhmän sijaan jo kisaavien ryhmässä ja teimme astetta vaikeampaa rataa entiseen verrattuna. Mielentilani oli optimaalinen ja pääsimme radan läpi hyvällä fiiliksellä joskin tuli pari virhettä. 
Kepit Tiida menee kesätauosta huolimatta edelleen hyvin kunhan vain annan koiralle suoritusrauhan enkä mene viereen sotkemaan. Olen ajatellut nyt seuraavien juoksujen jälkeen (joista on jo viitteitä ilmoilla) palata kisakentille. Ensin suunnitelmissa hakea luottavaista tunnetta epiksistä agiradoilta ja sen jälkeen suunnata vihdoin sinne virallisiin agiradoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti