maanantai 6. toukokuuta 2013

Reissu Ruissaloon

Tänään on ollut ihan todella kaunis päivä, aurinko paistaa eikä tuulikaan ole ollut kovin paha.

Ollaan Edithin kanssa selkeästi samalla aaltopituudella sillä molemmat oltiin suunniteltu reissua Ruissaloon, koirat tietysti mukana. Ei muuta kuin kamera ja vesipullo laukkuun ja menoks ! Koska Ruissaloon menee bussit toistaiseksi vaan kerran tunnissa niin päätettiin reippailla jalan koko matkan. Onneksi sieltä löytyi luontopolku niin pääsi koiratkin sitte vapaina päästelemään höyryjä.

"Enkö ookki söpö?"
"Bongaa Turun murkut"




Rannalla ei meidän onneksi ollut melkeen ketään samaan aikaan niin hauvat sai sielläkin kirmailla vapaina pisin rantaviivaa. Olin hieman jännittänyt, miten tyttö mahtaa suhtautua meriveteen kun ei olla tietenkään talvella uiskenneltu mutta sinne mentiin niin reippaasti pallon perässä. 8) Lulukin hieman uskaltautui kastelemaan varpaitaan kun kepillä houkuteltiin. Vielä ei ihan voi kumpaakaan vesipedoksi nimittää mutta harjoitus tekee mestarin.


Kuvia tuli tietenkin napsittua reilu 400, yritin karsia parhaani mukaan vain osan blogiin, mutta kun ei sille voi mitään kun oma koira on aina niin kamalan kaunis ja haluais julkaista kaikki kuvat ! :D Anyways, tässä teille muutama ja vähän enemmänkin. ;)

Märkä koira <3

Hei hei talviturkki.



Kauhia kiire pallon perään!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti