keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Treffailuja

Labbis-Laku on ahkerasti toiminut meidän lenkkiseurana.

Huh, miten se aika on taas rientänyt. Blogi huutaa tyhjyyttään, mutta mitään ihmeellisempää kirjottamisen arvoista ei ole ollut, löpistään nyt kuitenkin perus kuulumiset.

 Tiidalla oli elämänsä toiset juoksut heti Sessan juoksujen perään. Eriskummalliset juoksut olivatkin, kun ei tippoja näkynyt. Peräti kahtena päivänä vahingossa bongasin tipan likan helman alta, pitääkö itsensä vain tosi puhtaana vai onko tosi niukat juoksut. Kivahan se on kun kämppä pysyy siistinä, mutta helpompi se olisi huomata jos tippoja olisi nähtävissä.
Juoksujen takia olemme pitäneet pakkolomaa agista ja myös rallytokotreenit ovat jääneet pois aikataulusta. Nyt on likalla jo parisen viikkoa ollut normaalieloa, kuitenkin omistaja meni kaatumaan kätensä päälle ja murtamaan kyynärpäänsä, joten edelleen ollaan tauolla.. Yritetään kuitenkin mennä perjantaina ekaa kertaa mölliryhmän treeneihin, jos vaikka voin treenata ohjaamista ilman käsiä, muuta kroppaa käyttäen.

Varsinaisten treenien puutteen vuoksi olemme lenkkeilleet sitäkin ahkerammin. Ollaan nähty jo vanhoja tuttuja sekä tavattu metsässä ihan uusia tuttavuuksia. Kivaa aluetta tämä, kun aina sillon tällön törmää samanhenkisiin koirakoihin metsässä. Ollaankin nyt lenkkeilty myös uusien kavereiden kanssa ahkeraan.
Kamera on viettänyt syyslomaa jo pidemmän aikaa, tänään kuitenkin otin senkin mokoman pitkästä aikaa kaulaan killumaan lenkin ajaksi. Kuvissa mukana samojedi Lotta ja novascotiannoutaja Dina.



"Miten niin namit on loppu???"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti