torstai 9. heinäkuuta 2015

Mynsk:in epikset

Meidän kesä on jatkunut erittäin leppoisissa merkeissä. Ollaan tutustuttu uusiin lähimetsiin,käyty uimassa ja treffattu koirakavereita. Tiidalla alkoi juoksutkin toukokuun lopulla, joten vietimme lomaa treeneistä. Agitreeneihin ehdimme vielä kerran ennen kesätaukoa mutta hausta olemme nyt kunnon tauolla, ehkä taas syksymmällä palaamme ryhmään.

Tiistaina Mynämäellä oli Mynsk:in järjestämät agiepikset. Ilmoitin Tiidan möllien hyppärille sekä agiradalle. Vaikka saavuimme paikalle suht myöhään, saimme odotella vielä toistaa tuntia ennen hyppäriä. Propsit kuitenkin matalista hypyistä ja lyhyestä pituudesta.

Hyppäri oli aika helpon oloinen,vain putken jälkeiset ympyrän mallissa olevat hypyt arvelluttivat, Tiidalla kun on tapana hyppiä melko suoraan. Jännityksen takia pilasin tämän kohdan, en ottanut koiraa putkesta haltuun ja toisella hypyllä liikkeeni pysähtyi minkä vuoksi Tiida kielsi muurin ja teki siihen takaakierron. Minua harmitti suunnattomasti typerä mokani. Loppurata meni sentään ihan kivasti.


Tältä radalta rv 15, aikaa meni 26,60s ja tällä tulimme sijalle neljä.

Agirata oli myös helpohko. Jännitin tosin, miten hyvin Tiida pysähtyisi varsinkin A:n alastuloon ilman namia,  viime treeneistäkin kun on jo aikaa. Myös alku kummastutti sillä ekalta hypyltä tuli heti puomi toisena esteenä ja väli oli mielestäni aika lyhyt. Monilla koirakoilla tuli virhe jo heti puomille mentäessä, joko koirat kielsivät koko puomin tai menivät putkeen. Itse olisin voinut ottaa Tiidan lähempää hyppyä mukaan ja odotella että on lukinnut puomin ennen kuin juoksen ohi. Jälleen tyhmä moka, tämä ei tosin niin ärsyttävä kuin edellisen radan virheeni. Lisäksi hätiköin A:n kontaktin kanssa ja vapautin koiran liian aikaisin, miksi se näyttää hirveältä videolla..


Anyways, tältä radalta rv 5, aikaa kului 37,14s, mikä riitti ensimmäiselle sijalle! Hyvä me! Palkinnoksi saimme mitalin, lelun, kaksi purutikkua ja namipussin koiralle.


Mulla on jo kamala hinku virallisiin mutta eiköhän me vielä reenailla rauhassa kontakteja kunnollisiksi, keinua, ja keppejä varmemmiksi.2 kommenttia:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta! :)

    VastaaPoista
  2. http://frihetawa.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-discover-new-blogs.html
    teidät on haastettu! :D

    VastaaPoista