sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Turku KV

Käytiin tänään pitkän tauton jälkeen Tiidan kanssa kehäkettuilemassa. Neitihän on tunnetusti aika kova kommentoimaan toisia koiria. Siitä syystä yllätyin positiivisesti, kun pieni äänitorveni oli hipihiljaa koko näyttelyiden ajan. Taisi hämääntyä väenpaljoudesta, ei silti ollut ollenkaan jännittyneen oloinen. Hieno koira.

Tiida oli tosiaan vasta toista kertaa eläessään AVO-luokassa, narttuja yhteensä ko. luokkaan menossa yhdeksän. Meidän vuoromme oli vasta toiseksi viimeisenä.
Koko luokan ravatessa kehää ympäri, oli Tiida kuulemma nostellut häntäänsä eräälle nartulle, joka juoksi meitä hitaammin, ja jonka siksi saavutimme ja turhan likellä juoksimme. Enpä itse olisi mokomaa elettä huomannut, täytynee jatkossa pitää pidemmät välit edellä olevaan.

Yksilöarvostelussa Tiida tönötti hienosti paikallaan. Seisomisosuus oli suhteellisen pitkä. Tuomari Robert Kotlár kopeloi koiran nopeasti läpi ja saneli hyvänmittaisen ja kattavan arvioinnin. Juoksimme vielä ees taas sekä kehän ympäri. Tiidalle EH ja kehut hienosta toiminnasta. 

Arvostelussa oli paljon samoja pointteja, mitä aikaisemminkin tuomarit ovat tuoneet esille. Hyvä fiilis jäi silti, vaikka jäi palkintosijat hyvän matkan päähän. Tiidan käytös oli niin hienoa koko pitkän päivän ajan ja meillä oli hauskaa, se on pääasia.

Arvostelu:

"4 years old, smaller sized female. Too tiny hand (olettaen pitäisi lukea head?). Needs to have more pronounced stop and stronger underjaw. Well set and carried ears. Nice neck. Good topline. A bit narrow in front. Good chest. Correct angulations. Moves freely."

Robert Kotlár, UnkariEi kommentteja:

Lähetä kommentti