maanantai 14. lokakuuta 2013

Syssyhauvat

Tänään on ollut ihana aurinkoinen päivä! Ilmassa tuoksuu syksyn lehdet ja kostea multa. Lähdin aamulla Sessan kanssa lenkille, nappasin tietysti kameran mukaan. Istutin neidin jokaiseen lehtikasaan mikä vastaan tul,i ja sain kuin sainkin joitakin hyviä kuvia tytöstä. :) Yritin laittaa Sessalle suuhun omaa remmiä ja kellertäviä lehtiä mutta remmin kanssa tyttö alkoi riehaamaan ja lehdet taisivat maistua tylsiltä sillä Sessa sylki ne pois suusta aina ennen kuin sain kameran kohdistettua. :D 


Kyllä, nostin neidin kannon päällekin kuvan toivossa..


Olin päättänyt viedä Tiidan tänään Turun keskustaan tutustumaan hulinoihin. Lauantaina olis tarkotus mennä pikkuneidin kanssa tokoilemaan ja sunnuntaina mätsäreihin eli keskustareissu olis hyväksi myös niitä ajatellen. Neiti olikin todella kiinnostunut syksyn tuoksuista ja kulki nenä maassa melkein koko ajan. Tietysti välillä piti istuttaa neiti puskien viereen ja Aurajoen rannalle jotta saisin Tiidasta myös kivoja syssykuvia. ;) 
Näin hienosti me istutaan rapuilla..

Tiidalla on ollut vähän tapana haukkua toisille koirille innostuksissaan, yllätyin positiivisesti miten nopeasti neiti oppi pois tästä tavasta kun vaan keskityin täysillä tytön käytökseen ja epämiellyttävän tavan poiskitkemiseen. Hyvä Tiida !

Käytiin muuten tossa viime lauantaina Sessan kanssa ensimmäistä kertaa tokoilemassa! Oli opettavaista ja hauskaa, Sessa ei kyllä ihan jaksanut koko tuntia keskittyä kunnolla, olin kuitenkin tyytyväinen ensimmäiseen tuntiimme. Tästä on tie vain ylöspäin, jesjes!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti