torstai 3. lokakuuta 2013

Treffailua ja tulevaisuuden suunnitelmia

Sunnuntaina oli Tiidan kasvattajien järkkäämät pentutreffit. Olin jo innolla odottanut treffejä, vihdoin näkisin Tiidan sisaruksia ja emää. Tiidaa hakiessahan en nähnyt muita sillä Tiitakainen oli pentueen viimeinen itsestään riippumattomista syistä. Oli yllättävää huomata kuinka paljon pienempi meidän neiti oli muihin verrattuna ! 
Aluksi koirat saivat päästellä suurimmat höyryt ulos, tämän jälkeen oli kuvaushetki ja sitä seurasi nakinsyöntikisa ja toto-juoksukisa. Lopuksi vielä grillailtiin makkaraa ja vaihdettiin kuulumisia. Harjoteltiin myös Tiidan kanssa näyttelyä opastusten avulla. Olenkin ajatellut käyttää Tiidaa enemmänkin näyttelyissä ja kasvattajien kanssa juteltiin joulukuun Koira 2013-tapahtumasta, sinne olisi tarkoitus neiti viedä pentukehään esiintymään.

Olen jo pidemmän aikaa halunnut harrastaa koirien kanssa tokoa ja agilityä, kuitenkin vuorotyö ja kurssimuotoiset ryhmät ja kovat hinnat ovat estäneet ilmoittautumasta. Löysin kuitenkin Turusta yhden seuran jossa ei ole kurssimuotoisuutta ja jossa hinnatkin ovat kohdillaan, joten tänään vihdoin ja viimein otin itseäni niskasta kiinni ja soitin sinne josko saataisiin liittyä mukaan neitien kanssa ja ensi viikon lauantaina ollaan siis vihdoin menossa jomman kumman likan kanssa ensimmäistä kertaa tokoilemaan! Olen jo intoa täynnä, vielä kun malttaisi odottaa viikon verran. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti