lauantai 24. tammikuuta 2015

Turku KV

Pyörähdettiin tänään Tiidan kanssa Turun Top Dog Show'ssa kehäkettuilemassa. Ei ollakaan nyt kesän jälkeen kehiä kierretty. Aikaisemmin Tiida on tupannut hyppimään kehää ravattaessa... onneksi se tapa tuntuis olevan jo taaksejäänyttä elämää, tervetuloa aikuistuminen.

Collieita oli paikalla viitisenkymmentä, narttuja miltei 40, nuoria kuitenkin vain seitsemän. Tiida oli tietysti luokkansa viimeisenä vuorossa. Kehäesiintyminen oli mielestäni oikein mallikasta, neiti seisoa pönötti nätisti paikoillaan, ravasi pomppimatta ja oli kaikinpuolin tyynen rauhallinen.
Yksilöarvostelusta Tiidalle napsahti ERI, siitä suoraan kilpailuluokkaan, jossa meitä oli yhteensä viisi. Olin aivan varma, että meidät tiputetaan pois palkintopalleilta, mutta kuinkas ollakaan, Tiida osoitettiin toiseksi! Meinas omistajalta leuka loksahtaa paikoiltaan hämmästyksestä. SA:ta ei meille enää herunut, mutta se ei liiemmin haitannut. Arvostelu on mielestäni todella Tiidan näköinen, koira käyttäytyi koko päivän todella hienosti muutamaa haukahdusta lukuun ottamatta ja tuli luokassaan toiseksi! Superhyvä päivä!


Arvostelu (suomennos):

"Miellyttävä nuori narttu, jolla hienot linjaukset. Pää voisi olla hieman voimakkaampi, ennen kaikkea kuonon osalta. Hienot korvat. Hyvä kaula. Eturinta tarvitsee kehittymistä. Erinomainen kroppa ja luusto. Hienot kulmaukset. Kevyet liikkeet. Hyvä turkki. Esiintyy hyvin."

Eva Eriksson, Ruotsi


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Me ollaan todella tyytyväisiä tulokseen ja käytökseen :)

   Poista
 2. Onnea teille sijoituksesta, en edes varmaan eilen huomannut onnitella hässäkässä, enkä edes siinä kun myyntikojuilla vastaan tulitte! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :D mä yllättyin ihan hirmusesti et näin hyvin pärjättiin!

   Poista
 3. Onnea teille!! Hieno tyttö Tiida!

  VastaaPoista