maanantai 26. tammikuuta 2015

Vuoden kohokohta




..karvanlähtö! Se on täällä taas molempien koirien toimesta, jippii!
 Ei sinällään, tykkään pitkäkarvaisen koiran karvanlähdöstä enemmän kun lyhytkarvasen, sitäpaitsi pohjavillan nykiminen turkista on tavallaan aika terapeuttista. ;)
Tiidan karvantiputuksen pelkäsin osuvan viime viikon näyttelylle, mutta neitipä kuuli pyyntöni pitää karvat lauantaihin asti ja aloitti pari päivää h-hetken jälkeen kunnolla tiputtamaan. On se viksu koira!



Loppuun karvavalituksen keskelle vielä pari kuvaa viikonlopun näyttelyltä, kuvissa kaksi mielestäni ulkonäöllisesti upeaa australianpaimenkoiraa, Drover's Knock Your Socks Off (vas.) ja Saussurea Blueberry.





6 kommenttia:

  1. ihana nimi toi Drover's Knock Your Socks Off :D ja aaa noi toisen simmut <3

    VastaaPoista
  2. Joo pitkäkarvaisen karvat saa helposti pois vaatteistakin, toisin kuin lyhytkarvaisen, jotka oikeen ujuttautuu vaatteeseen kiinni :')
    Ja kyllä, samaa mieltä; niiden pienten karvatuppojen nykiminen irti on aika kivaa :') Frini ajoitti tuon karvanlähtönsä vähän huonosti, kaikki oli jo lähtenyt ennen Turku-viikonloppua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo jatkossa tietää ettei enää ilmota koiraa vuodenvaihteessa ja kesän alussa näyttelyyn.... :D mulla on monesti ollu dalmiksen karvoja tikun lailla jalkapohjassa kiinni! auts!

      Poista
    2. Joo, mä toisaalta tämän tiesin, että F saattaa karvansa juuri tähän ajankohtaan pudottaa (2-3kk juoksusta..) ja niinhän se tekikin. Halusin kuitenki siitä huolimatta viedä sen hakemaan nuorten luokasta arvostelun :') Ja tuo arvosteluhan on oikeastaan aika hyvä, kaikki nuo "negatiiviset" jutut siinä paranee kehityksen myötä - paitsi korvat :P

      Poista
    3. Jep luinki sen ni tosi ihana tuomari kun ei suoraan torppaa että ei tämä kyllä nyt ole sitä mitä haen vaan todellakin tuntuu tuntevan rodun ja näkevän sen kehityksen tämän hetkisen tilanteen läpi :) hyvän arvostelun saitte ja kattavan!

      Poista