torstai 1. syyskuuta 2016

Snakes aren't no joke.

Tuntuu, että olis hirveesti kerrottavaa mutta aika ei riitä tietokoneella istumiseen. Kirjoittelen paremmin kun on aikaa.
Suurinpana uutisena mainittakoon nyt kyy, joka tikkasi Neri-parkaa takajalkaan pari viikkoa sitten. Tästä tuli arvatenkin erittäin suuri huoli ja murhe kun en edes osannut aluksi epäillä käärmettä. Lääkäritkään eivät ajatelleet käärmeen mahdollisuutta kuin vasta sanottuani jo nousseet epäilykseni useampaan otteeseen ja kokeiden yhä vahvemmin tukien käärmettä. Voin kertoa että rahaa paloi mutta koira on nyt terve, mitä vielä jalassa turvotusta. Opin kantapään kautta, että aina ei voi poissulkea käärmeen mahdollisuutta, vaikka koiran vointi ei huononisi nopeasti taikka puremajälkiä tai suurta äkillistä turvotusta ei olisi havaittavissa. Käärmeenpurema voi olla hyvinkin huomaamaton ja tyypillisten oireiden (turvotus) alkuun voi mennä jopa 17h..
Levittäkää tietoutta! Itse en olisi tullut ajatelleeksi käärmettä ilman kasvattajaa ja hänen tuttujaan, jotka osasivat kertoa vastaavista oireista ja varmasta diagnoosista niihin liittyen.

Koska kuvia on tullut otettua nyt enempi ja niistä on päästävä eroon kun ne vielä suunnilleen ovat ajankohtaisia, niin tässä teille muutama tuijotettava.
1 kommentti:

  1. Hui, onneksi Nerille ei käynyt pahemmin! Omia koiria ei ole onneksi ikinä käärme tikannut. Riimi kerran joutui käärmeen kanssa vastakkain metsässä, mutta sain sen onneksi vetästyä pois :-)

    Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista