lauantai 7. kesäkuuta 2014

Collie Erkkari

Tänään aamusta taas Tiida autoon ja suunnattiin tällä kertaa Raisioon näyttelyyn. Eikä mikä tahansa näyttely ollut kyseessä, vaan collieiden pääerikoisnäyttely. 
Paikalla oltiin puoli kymmenen aikaan. Sääennusteet oli luvanneet aamulle sadetta ja, jippiaijee, sehän toteutui. Eli vesisateessa odoteltiin vuoroamme. Tiidan häkki piti hyvin vettä, itselleni olin ottanut sateenvarjon mukaan.

Junnunarttujen kehä alkoi kymmeneltä, narttuja 20 ja me oltiin vuorossa yhdeksäntenätoista. Tuomarina toimi Eleanor Kitchen, Iso-Britanniasta. 
Vähän saatiin odotella meidän vuoroa, en viitsinyt ottaa Tiidaa ulos häkistä sateeseen kastumaan. Olisi varmaan pitänyt, sillä kehän laidalle päästyämme Tiidalla oli ihan liikaa intoa ja energiaa. Seisominen sujui hyvin, ei liikahtanut ja antoi tuomarin tutkia itsensä. Mutta se ravi...kehään taisi tulla mun kanssa kengurunpoikanen, hyppy ja pari raviaskelta ja taas hyppy. Multa meinas hermot mennä sen hyppimisen takia. Tätä täytyy nyt jatkossa ehdottomasti harjotella ennen kehää! Loppuun vielä tönötettiin ja se sujui nätisti. Tiida sai tällä kertaa ErittäinHyvän.
Arvostelua hakiessani arvostelun ojentaja vielä kehui Tiidan nimeä (Tihkusade).
Jokatapauksessa tämä leikki oli meiltä tällä kertaa ohi, en halunnut jäädä sateeseen seuraamaan kehiä loppuun, vaan pakkasin kamat ja koiran autoon ja suuntasin kotiin kuivumaan.

Arvostelu:

"Nice tricolour bitch, sadly out of coat. Head of good proportions. Head is nicely balanced. Sound. Would prefer a bit more body on her."
Eleanor Kitchen, Iso-BritanniaEn ole ilmoittanut Tiidaa vielä toistaiseksi enempiin näyttelyihin, johonkin kuitenkin olis tarkoitus mennä. Olisi ihana nähdä Tintin kasvattajia näyttelyissä, ehkä koitan tähdätä johonkin samaan heidän kanssaan. We'll see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti