sunnuntai 17. elokuuta 2014

Veneilemässä

Älyttömän mahtava viikonloppu takana! Lähdettiin Nicon ja koirien kanssa perjantaina puoliltapäivin autolla kohti Kasnäsiä. Nicon isä oli venesatamassa vastassa, nakattiin kamppeet ja koirat ja ihmiset kyytiin ja suunnattiin veneellä kohti Nicon isän kesämökkiä. Ollaan käyty kyseisellä mökillä pari kertaa aikaisemmin, ekalla kerralla pelkästään Sessan kanssa, toisella kerralla Tiidakin oli jo kotiutunut meille ja pääsi mukaan.
Veneessä olo ei tuottanut kummallekaan tytölle mitään ongelmia, kuten ei aikaisemmillakaan kerroilla. Veneeseen meno ja veneestä poistuminen oli aluksi hiukan jännittävää, mutta muutamien kertojen jälkeen alkoi sujua jo todella nätisti. Itse veneilystä koirulit nauttivat kovasti, nenut osottivat jatkuvasti taivasta kohti. Tiida jopa hypähti koristeeksi veneen keulaan, hyvä ettei veteen syöksynyt. (Soutuveneestähän pikkuneiti hyppi veteen sekä oma-aloitteisesti, että keppiä heitettäessä.)
Viikonlopun aikana tuli lepäiltyä, veneiltyä paljon, pelattua korttia, uitua sekä syötyä hyvin. Koirat nauttivat saaren suomasta vapaudesta, juoksivat edes takaisin kepit suussa ja leikkivät keskenään.
Kaksi yötä ja kolme päivää meni hujauksessa. Kivaa oli, ensi kesänä toivottavasti tulisi käytyä useammin kuin kerran. Kuvia tuli otettua lähemmäs 400, koitin karsia vain parhaat näytille, silti kuvia tuli suhteellisen paljon..

Kuluneesta viikosta vielä sen verran; kävin Tiidan kanssa keskiviikkona Ilon Purjeen Mätsäreissä hakemassa punaisen nauhan (ja flunssan), sijoitusta meille ei enää herunut. 
Viikonloppuna oli tarkoitus viedä neiti Sintti Raision Elonäyttelyyn, vaan minäpä muistin päivän väärin. Colliet näyttäytyivät lauantai aamusta, minä kun muistin, että sunnuntaina. Niinpä olimme siis saaressa, kun olisi pitänyt olla kehässä. Hups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti