torstai 2. lokakuuta 2014

Juostaan, liidetään ja juostaan taas

Huh, vihdoin sain Tiidan agiliitovideon ladattua puhelimen syövereistä tietokoneelle. Elikkäs, video on kuvattu viime sunnuntaina, TSKK:n agin seuranmestiksissä. Olisin halunnut osallistua karkeloihin molempien hurttien kanssa, ihan vain huvin vuoksi, valitettavasti neiti sininen oli vielä juoksuinen, joten Sessaa ei nähty liitämässä.
Tiidan kanssa osallistuimme jokaiseen "luokkaan". Aloittelevien rata meni vielä muuten hyvin, mutta neiti musta tiputti pari hyppyä, hups. Tältä radalta tosiaan tämä video:


Seuraavat kaksi rataa menivät toinen toistaan huonommin... Osaavien rata kusahti huolella, kun meikäläinen unohti heti alussa radan. Käännyin ensimmäisen putken jälkeen takaisin alkuun päin.. hyvin vedetty! Ei siinä sit itkut auttanu, koira vaan takas alkuun ja uutta yritystä kehiin. En huomannut kattoa tuliko tässä suuria virheitä, lähinnä ärsytti oma mokaaminen. Tarkotus oli raapustaa tästä radasta piirros, mutta meni niinkin hyvin, etten enää muista koko rataa!

Kisaavien rata meni aivan penkin alle.. Tiida oli väsynyt, minä olin väsynyt ja se näkyi pahasti. Onneksi ei videoitu tätä rataa, itkisin verta aina katsoessani meidän menoa. Ohjasin ihan lussusti, unohdin koiran, eikä Tiida väsymykseltään jaksanut minun virheitä vaan haukkui ja ihmetteli.
Se niistä kisoista. Ens vuonna uusiksi.

Eilen illalla tutkisin Tiidaa ja tulin siihen tulokseen, että juoksut on ehkä jo alkaneet. Aamulla sain sitten varmistuksen, kun lattialle oli ilmestynyt punainen tippa. Onneksi olin ostanut Sessan juoksujen aikaan koirille pöksyt, joten Tiidalle housut jalkaan ja suunta hallille. Treenattiin tänään kaverin kanssa ohjaamista, keinua, keppejä ja A:ta. Eniten hommaa tuotti meikäläisen ohjaus, siitä sai kaverikin huomautella pariin otteeseen.. Mutta eiköhän musta hyvä tuu kunhan jaksan keskittyä!

Muista:
- juosta KOVAA
- ohjata kunnolla, ei enää lussuja käsiä!
- älä unohda koiraa!
- luota koiraan, keskity omaan ohjaamiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti