tiistai 23. syyskuuta 2014

Upeita plikkoja!

Tuli tässä eilen iltalenkin jälkeen todettua naamakirjassa miten mahtavan helppoa elämä onkaan Sessan kanssa! <3 Se on vaan niin tottelevainen, kiltti ja hellä reppana. Kävin illalla pienen lenkin kaksistaan Sessan kanssa. Neiti merle ei tiennyt taskussani olevista nameista. Vastaan tuli kaksi räkyttävää terrieriä, Sessa näki koirat, hidasti viereeni ja alkoi seurata täydellisellä katsekontaktilla! Ihan pyytämättä! Vasta koirien mentyä ohi, aloin kaivamaan taskunpohjia ja löysin typylle pari kuivunutta namia. Vitsit, että olin kyllä ylpiä koirastani!
Sessan hellyydestä vielä sen verran, että neiti on taas tullut kamalan läheisyydenkaipuiseksi. Aina sohvalla ollessani saan kainalooni pienen pörisevän karvaisen sinisen. <3 Että tuo koira osaa sulattaa minu sydämen aina uudestaan.


Maanantaina oltiin Tiidan kanssa tuttuun tapaan agittamassa. Täytyy oikein kehasta likkaa, niin hyvin se irtosi kepeille! Vielä on tietysti ohjurit käytössä keppejä harjotellessa, mutta Tiida lähtee määrätietoisena käskyn saatuaan suorittamaan keppejä huolimatta siitä, missä minä sillä hetkellä olen. Pariin otteeseen myöhästyin kepeiltä ja silti Tiida lähti hyvin! Tämä on meille iso juttu, Tiida kun tuppaa vielä olemaan aikalailla kädessä kiinni eikä oikein irtoa tietyille esteille. Tällä hetkellä irtoaminen on suht hyvää kepeille ja kontaktiesteille. Parantamisen varaa olis hypyille ja varsinkin putkeen. Saimme kouluttajalta oikeen tehtäväksi ensi kerralla harjotella putkeen irtoomista. Kyllä me nämä vielä hyväksi saadaan, harjotusta vaan! Muutenhan tästä treenikerrasta jäi taas oikein hyvä fiilis, koira teki hyvin ja ohjaajakaan ei sekoillut niin paljoa kuin yleensä.

Tänään tiistaina ajeltiin Edithin ja Lulun kanssa Ruissaloon piknikille. Napattiin kaupasta köyhän naisen herkut ja pillimehut mukaan. Piknikin kruunas tosi kaunis auringonpaiste, toisaalta taas tuuli oli todella kovaa ja kylmää.. Ens kerralla muistetaan hansikkaat ja termarikahvi!
Heiteltiin koirille palloa, tehtiin todella minimaalisesti temppuja ja otettiin sollieista rakennekuvat. Tiidallakin alkaa vihdoin turkki palaamaan kesälomalta vaikkei vielä läheskään täydessä mitassa ole. Ehkä se ois jouluksi kasvanut..

Sessa 2v 8kk
Tiida 1v 5kk

4 kommenttia:

 1. oioi ku sessan turkki näyttää ihan täydelliseltä <3__<3 just sellaselta lämpimältä ja mukavalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! sen turkki on tosi hyvä nyt :)) kyllä se nutrolin taitaa vaan toimia ;D

   Poista
 2. Sais itsekin joskus nuo ohitukset tuolle tolalle! Meillä on nyt hirvee uho tai kiinnostus, huokaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin vielä Tiidan kans paaaljon työtä edessä, se on nyt juoksujen aikaan alkanu taas enemmän mölisemään vastaantulioille, lähinnä kyllä vinkuu eikä hauku ;D Sessa vaan on syntyjään ihan mahtava <3

   Poista