torstai 9. huhtikuuta 2015

Agiepikset ATT

Pitkästä aikaa käytiin epistelemässä Tiidan kanssa, tällä kertaa oman seuran epiksissä. Möllirata oli hyppäri eikä sisältänyt edes pituutta tai okseria ja oli muutenkin helpohko. Otin radan kahteen kertaan.

Tiida teki molemmat startit kivalla draivilla ja haki esteet hyvin. Mutkia olis saanut paremmalla ohjaamisella tiukemmiksi (näitä yritin kiristää tokalla startilla). Suorituksemme ei suinkaan ollut huono vaikka vielä on paljon opittavaa. Molemmilla kerroilla tehtiin puhdas rata hyvällä ajalla. Aikaa tosiaan saadaan varmasti kirittyä pienellä hiomisella. Kaikenkaikkiaan mulle jäi todella mahtava fiilis!Voittaja-fiilistä nostatti tulosten julkaisu. Kukas se siellä ykkösenä olikaan, meidän pikku Tintti! Mahtavaa! Hymyssäsuin kävelin ykkösen paikalle ja poseerasin innosta hihkuen kameralle. 
Palkinnoksi saatiin hyvän mielen lisäksi kaksi pussia koirannamuja ja yksi purkillinen purkkiruokaa. Koirat tietysti saivat iltapalaksi maistiasia molemmista ja hyvin näytti kelpaavan!Upeiden suoritusten lisäksi tuo pikkupuikko oli mitä mainioin vuoronsa odottaja. Se malttoi odotella nätisti ilman suuria mölinöitä, kerran innostui kunnolla vieressä leikkivästä koirasta ja haukkui turhautumistaan mutta uskoi kieltoa ja rauhottui. Ja tietysti rahnutettuani neidin "laulunappulaa" (=alaselän/pyllyn päällä oleva alue) sain likan innostumaan ja päästämään ilmoille nätin serenadin. Muutoin odotus sujui oikein leppoisissa tunnelmissa.

Kiitos vielä kuvista, videoista ja seurasta ihanalle Anniinalle! Kiitos kun jaksoit tulla seuraksemme!

4 kommenttia:

 1. Onnea :) Hyvä Tiida :)
  Vähän piti miettiä, mikä on pirset, kun en ihan uskonut että oli se miksi ajattelin - eli ihan oikeaa rotua, mutta ei ihan ekana tule agikoirana mieleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jep, niitä ei paljon kentillä nää! Ovat niin korkeita et joutuu putkiin mennessä kumartumaan mut hienosti sekin meni! :)

   Poista