sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Hammaslääkäriä ja lihapullakuurorja

Kävin torstaina Tiidan kanssa Turun Vettorissa näyttämässä tytön alakulmahammasta. Lääkärin mielestä tapaus on lievä, mutta kuitenkin sen sorttinen, että ilman operaatiota ei saada hammasta oikealle paikalle ja operaatio olisi tehtävä aika pian. Päädyttiin nyt siihen ratkaisuun, että ikenestä leikataan pieni pala irti, ns. vapautetaan hampaan kärki, ja kotona ahkerasti väännellään hammasta, että oikenisi paikoilleen ennen ikenen paranemista. Lääkäri lupasi hoitaa Tiidan huomenna ylimääräisenä potilaana, sillä hammastapauksissa vapaat ajat saattavat mennä kuulemma parinkin viikon päähän. Huomenna aamu kahdeksaksi siis Raision Vettoriin. Sanoin lääkärille samalla myös Tiidan alasivuhampaasta mikä irtosi metsässä keppileikkejen keskellä, se kuvataan myös huomenna niin nähdään onko hampaan juuri vielä ikenen sisällä. Veikkaan, että juuri löytyy ikenestä ja Tiida joutuu uudestaan operoitavaksi.

Tänään on minun synttärit, järjestin sukulaisten kesken pienet kaffettelut. Koska koirilla on vähän tapana hyppiä ihmisiä vasten, käytiin aamulla pitkä metsälenkki ennen vieraiden saapumista. Tytöt oli todella nätisti kaffekekkereiden ajan, toivottivat vieraat tervetulleiksi ja kävivät lattialle pitkälleen. Kemut taisivat olla myös aika väsyttävät, sillä loppuilta on vietetty rauhallisesti lepäillen. :)
Nyt katsellaan leffaa "Poutapilviä ja lihapullakuuroja", rottapojat vapaalla jalalla olkkarissa. ;) Saapi nähdä eksytäänkö vielä johonkin pubiin parille..

Ainiin, nyt olen päätökseni tehnyt Koira 2013-tapahtuman sunnuntain näyttelystä, sinne on ilmoitettu vain 7 pk colliepentua, eli Tiida todellakin menee esiintymään sinne. Junaliput on varattuna, joten enää vain harjoitellaan näyttelykäyttäytymistä ja koitetaan oikoa hammasta, ainakin saadaan kirjallinen arvostelu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti