perjantai 29. marraskuuta 2013

Sade ja takki ja pöhnä

Voi sitä surkeaa näkyä kun kävin maanantai päivällä noutamassa pikkupuikkiksen kotiin. Raasu oli aivan lääkepöhnässä, pissas eläinlääkärin aulaan ja väänsi tortut autoon... Onneksi olin ennakoinut tilanteen ja laittanut etupenkin ja lattian suojaksi vanhan lakanan (pahoinvointia ajatellen, en kakkaamista), lakana lensi aika äkäiseen roskikseen.. Autossa penikka ei juuri suostunut nukkumaan, mutta kotiin päästyä käpertyi miltei samantien tutimaan. Nyt olen ahkerasti koittanut väännellä hammasta vielä päivittäin. Toivottavasti siitä on hyötyä.


Maanantai illalla järkytyimme Nicon kanssa aikalailla, kun Nico huomasi meidän rottapojalla, Vertillä, n. 1cm levyisen kuopan masussa, aluksi säikähdettiin, että eikai vaan ole aukinainen reikä.. Onneksi ei ollut. Vietiin tiistaina poju eläinlääkäriin, ja lääkäri totesi kuopan olevan tappelusta peräisin. Haava oli kuitenkin siistin näköinen eli säikähdyksellä selvittiin, kotihoitona haavan putsailua ja seuraillaan ettei pojat ala enempää tappelemaan.

Kävin eilen shoppailemassa Wiklundin yläkerrassa, lemmikkien osastolla, tottakai. Olen suunnitellut koirille sadetakkien/-viittojen ostamista ja nyt Wiklundilla Hurtan tuotteita oli -30%. Mulla oli vielä onneksi lahjakortti S-ryhmille, joten nappasin siitä paria eri mallia mukaan kotiin sovitettavaksi. Oli tietty pakko ottaa kuva neideistä vaatteet päällä:


Tämä punanen on mun mielestä aikalailla karmean näköinen.. Valitettavasti tätä kurapukua ei löytynyt enää mustana. Vähän on nuo etukäpälien hihat pitkät, täytyy funtsia vienkö takasin vai tyydynkö tähän. Tuollainen kokopuku olis kuitenkin Tiidalle hakusessa, neiti kun tykkää käydä joka ojanpohjassa ja mutalätäkössä kääntymässä. En viitsis vielä ostaa Tiidalle oikean kokoista kun on kasvuiässä ja muutenkin aika pienen kokoinen likka. Veikkaan että vien tämän punaisen hirvityksen takaisin kauppaan.


Tämä malli ja koko oli Sessan päällä aivan täydellinen, kuitenkaan en jaksanut neitiä enää pukea tuohon pukuun niin tyydytään "pikku-Tiida isossa takissa"-kuvaan. Sessa on onneksi niin siisti likka että tämä fiksumman näköinen malli passaa oikein hyvin meidän käyttötarkotukseen.

Pakko tähän loppuun vielä kehua, aika hyvät heijastimet takeissa, jes !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti