torstai 7. marraskuuta 2013

Tokoa, lenkkeilyä ja pelkoa

Käytiin lauantaina Tiidan kanssa toistaa kertaa tokoilemassa. Tällä kertaa neidin energiatasot oli selkeästi alhaisemmat kuin viime kerralla. Tämä saattoi toki johtua siitä, että oltiin bussilla liikenteessä ja poikettiin minun entisen työpaikan kautta ennen kuin päästiin pienen lenkil jälkeen perille toko-paikalle.
Tunti meni kuitenkin taas ihan hujauksessa, ja kyllä tuo penikka on nokkela muksu, tosi nopea oppimaan ! =)

Eilen käytiin Edithin ja Lulun kanssa, yllätys yllätys, Ruissalossa kävelyllä. Busseiltiin Patterinhakaan ja jatkettiin siitä jalan jonkun matkaa Ruissalon luontopolkua pitkin, kunnes päätettiin pimeyden ja seuraavan päivän aamuvuoron takia kääntyä kotia päin. Edith lähti omalle suunnalle ja minä reippailin likkojen kanssa vielä pari kilometriä aina Pansioon asti.

Noh, tänään oli vuorossa tuo otsikon lupaama pelko... Tulin kotiin kuuden aikaan ja käytin koirat pihalla. Odotettiin rappukäytävässä hissiä, hissi tuli, avasi ovet puolilleen ja alkoi sulkemaan ovia. Ei siinä mitään, pikkuneiti ehti luikahtamaan hissin sisälle ja laitoin jalkani oven väliin, luonnollisestihan hissin ovi aukeaa tällä tavoin, vaan eipä tällä kertaa. Tungin myös molemmat käteni oven väliin yrittäen työntää ovia kauemmas toisistaan, en kuitenkaan saanut niitä aukeamaan. Seistiin siinä sitten Sessan kanssa rappukäytävän puolella, minulla Tiidan remminpää kädessä, Tiida itse kuitenkin remmin toisessa päässä hissin sisällä. Järkytyin, jos hissi lähtee ylös päin ja täten kuristaa pikkukoiran naruunsa... Aloin rämpyttämään hissin nappia, ovet eivät auenneet. Potkaisin ovea peloissani pariin kertaan ja koitin tunkea sormiani väleihin jotta ovet aukeaisivat. Taisin päästää muutaman pelon sekaisen parahduksenkin ennen kuin vihdoin ja viimein ovet aukesivat. Vedin Tiidan nopeasti ulos hissistä ja aloin vain parkumaan... Onneksi hissi ei ollut lähtenyt liikkelle, en tiedä mitä olisin tehnyt. Kuitenkaan, hissin ei kuuluisi toimia tuolla tavalla. Huomenna soitankin talkkarille että soittaa jonkun katsomaan tuota pirulaista. Ja jatkossa pidän huolen ettei neidit pääse luikahtamaan hissiin ennen kuin seison itse siinä oven välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti