sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pipimerle

Keskiviikkona ollessani töissä, sain Nicolta tekstarin, hän oli löytänyt pissalätäkön lattialta tullessaan töistä. Ihmeteltiin aikamme, miksi toinen likoista on lirittänyt lattialle. Illalla kun tulin töistä, Nico mainitsi, että asialla on ollut Sessa. Neiti oli päivän aikana pyytänyt useampaan otteeseen ulos ja pissailut ulkona jatkuvasti. 

Seuraavana yönä Sessa herättikin minut kaksi kertaa pissahädän takia. Ja edelleen ulkona pissittiin ihan koko ajan, kun oli saanut yhden lätäkön tehtyä, juostiin jo tekemään toista. Mulla oli taskulamppu mukana ulkona, ja tutkailtuani lätäköitä, huomasin että niissä on verta, myös tytön pöksykarvoista löytyi verta pissalla käynnin jälkeen. Suljin pois alkaneiden juoksujen mahdollisuuden, sillä verta oli tosiaan ainoastaan pissimisen jälkeen, ei muulloin. Aamulla soitin sitten lääkäriin ja sanoin epäileväni pissatulehdusta. Saatiin aika samalle iltapäivälle, pissanäyte olisi saatava otettua mukaan.


Lääkärissä neidillä todettiinkin ärhäkkä pisutauti ja saimme kotiin viemisiksi kasa antibiootteja. Lääkäristä lähettävät näytteen eteenpäin viljelyyn, oli kuulemma sen verran jännä näyte, soittelevat ensi viikolla, jos löytyy jotain enemmän ja täytyy vaihtaa lääkettä. Nyt on kuitenkin pari päivää syöty näitä meille annettuja lääkkeitä, ja ainakaan neiti ei enää pyydä muutaman tunnin välein ulos, eikä pissi ulkona ollessaan jatkuvaan tahtiin. Myöskään verta ei ole onneksi näkynyt. :) Sessahan ei ole rekisteröity, eikä myöskään mikrosirua ollut laitettu ennen kuin muutti meille. Päätin nyt torstaina lääkärissä ollessamme, että nyt on mikrosirun aika löytää paikkansa Sessan lapojen väliin. Siellä se siru nyt on, vihdoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti