tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pitkä kylmä kesä

Kyllä meitä on nyt siunattu tällä ihanan kauniilla, lämpimällä kesällä! ...or not. Viimeiseen kuukauteen aurinko ei juuri ole näyttäytynyt, viime lauantaina se tosin yllätti varmasti kaikki turkulaiset säteillään. Vaikka itse rakastan hellettä ja aurinkoa, iloitsen koirien puolesta näistä keleistä. Vielä ei ole ollut liian kuuma koirille, voimme tehdä lenkit ihan mihin aikaan tahansa eivätkä koirat läähätä jatkuvalla syötöllä.

Emäntä aloitti tänään kesälomansa, mikä tarkoittanee paljon pitkiä lenkkejä ja useampia tokon omatoimitreenejä koirille. Ollaankin nyt jatkettu Edithin kanssa yhdessä tokoilua. Aivan ihanaa kun saadaan seuraa muuten niin tylsille treenikerroille. Koska en vielä lajia tunne kovin hyvin, olen treenannut koirien kanssa lähinnä taas seuruuta, paikkaa ja perusasentoa. Häiriötä saadaan Lulusta ja kentän läheisestä koirapuistosta. Näin saadaan koirille pientä aivojumppaa ja emännälle muutosta normaaliin arkeen. Treenin lopussa päästettiin vielä kaikki kolme koiraa kentälle kirmaamaan pallojen perään. Voi miten onnellinen Sessa oli palloleikistä äipän kanssa. <3



Kuvat ja videon on ottanut Edith, kiitos niistä! Ensimmäistä kertaa meidän seuruusta löytyy videomatskua. Hyvä näin, sillä nyt huomaan neidin seuraavan turhan kaukana ja käännökset ovat surkeita. Käännöksiä tosin ei olla harjoiteltu paljoa, jatkossa harjotellaan niitä enemmän. Sessasta ei materiaalia löydy, sillä tietenkin kamerasta loppui akku Tiidan jälkeen..



Agilityssä oli nyt parin viikon tauko, joka loppui eilen. Päästiin tunnin aikana kerran tekemään ainakin meille hieman haastavaa rataa. Rata sisälsi hyppyjä, putkia, pituuden, puomin, renkaan ja keinun, sekä paljon päänvaivaa omistajalle. Tällä kertaa sain hyviä neuvoja, miten kannattaisi tuon Tiidan kanssa reeniä jatkossa, sekä huomasin että iso koira olikin paljon kuvittelemaani nopeampi..
Vuoroamme odotellessa harjottelin Tiidan kanssa keppejä. Ihana huomata, miten neiti alkaa jo innostumaan kepeistä ja hahmottaa jotenkuten mitä siltä odotetaan. Tietenkään ei vielä osaa hakea itse oikeaan väliin, vaan kohta täytyy näyttää selkeästi ja joudun itse olemaan todella lähellä keppejä. Kuitenkin vauhtia on tullut lisää ja keskittyminen on parantunut.
Muutamat treenit vielä tämän seuran alla, ja sitten suuntaamme toiselle seuralle treenaamaan, can't wait!


Ps. Olen alkanut ikävöimään mustan tiitiäisen turkkia, jokohan se kohta puoliin alkais tulemaan takaisin..? Kuva otettu n.2kk sitten, ennen karvanlähtöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti