sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kauan odotetut ensmäiset agitreenit

Waaau, tänään päästiin vihdoin ensmäistä kertaa Tiidan kanssa treenaamaan agilityä! Olin kuvitellut, että me vasta tutustutaan esteisiin, ei varsinaisesti kunnolla ees suoritettais niitä. Mun odotukset ylittys ihan tosi suuresti!


Päästiin aluksi treenaamaan ihan vaan hyppyä, sit useempaa hyppyä peräkkäin. Olin aluksi vähän hukassa ja jännitin ja Tiida koitti kiertää viimesen hypyn mun huonojen ohjeiden takia. Vaihdettiin namipalkka leluun ja johan saatiin viimenenkin hyppy kohilleen.
Puomia koitettiin seuraavaksi, sitä ei valitettavasti päästy Tiidan kanssa läpi, neiti jännitti vähän liikaa kyseistä estettä. Koitettiin myöhemmin vielä muutama kerta matalalla puomilla ja se päästiin sentään pari kertaa mentyä pienen kannustushetken jälkeen.


Pussia saatiin myös koittaa. Aluksi Tiidaa jännitti että mikäs tän homman nimi on ja koitti kääntyä pussissa ensimmäisillä kerroilla takaisin. Ohjaaja kuitenkin blokkas reitin ja lopulta saatiin mentyä pussi aika reippaasti läpitte ilman blokkaajaa.
Kepit saatiin myös testata edes takaisin, ihan mahtavaa. Ehtisin jo sanoa ohjaajalle, että tämä menee varmaan aika kehnosti, mutta mitä ihmettä! Tiida meni tosi näppärästi kepit ihan ohjeideni mukaan juuri niin kuin pitääkin! Waaau! Superhyvä Tirriäinen!


Yllättyin vielä positiivisesti kun päästiin kokeilemaan useampaa estettä putkeen. Muut koirakot taisi kokeilla puomia ja pussia peräkkäin mutta me tyydyttiin Tiidan kanssa pussiin ja hyppyihin. Huomasi, että Tiidasta alkoi patterit jo loppua kun likka jäi hyppyjen jälkeen ihmettelemään, että vieläkö täytyy putkeen mennä ennen kuin saa lelun. Pari kertaa tätäkin harjoteltiin ja neiti alko jo nopeemmin sujahtaa putkeen.
Treenien jälkeen meillä oli yksi väsynyt ja onnellinen karvainen ja yksi energiaapuhkuva ja intoahuokuva karvattomampi! Ihan mahtavaa! Ensi kertaa innolla odotellen. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti