keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Uutta kremeliä

Suunnittelin eilen myöhään yöhön taktiikkaa Tiidan haukkumisen pois kitkemistä varten ja lähdin tänään itsevarmuutta ja tarmoa puhkuen kaupan nakkihyllyn kautta Tiidan kanssa uutta pantaa ostamaan. Käveltiin reipasta tahtia Mustiin ja Mirriin, tarkoituksena ostaa "peruspanta", ei puolikurkkaria. Matkalla kohdattiin meikäläisen iloksi muutamia hauvoja. Nakinpala ulos paketista, katse päättäväisenä eteenpäin ja narusta nykäisy jos koira näytti liian kiinnostuneelta toista koiraa kohtaan. Koirien ohitukset sujuivat mallikkaammin kuin olin odottanut, nakkia koiran kitaan ja matka jatkui ilman suuria välikohtauksia, jes!

Mustissa ja Mirrissä pääsin taas pitkästä aikaa punnitsemaan Tiidan, nyt neidillä painoa jo 16kg! Vielä sais mun mielestä paino nousta sinne 18kiloon, kuitenkaan turhaa ihraa en tuolle naperolle tahdo. Katsotaan saadaanko painoa niin ylös.
 Anyways, kaupasta poistuttiin pinkin Hurtan Lifeguard -pannan (puolikurkkari), pinkin Hurtan Collection -remmin sekä nannapurnukan kera. Pantoja sovitellessa totesin, että tuon karvakaulurin alle ei ihan normipannat istu, joten päädyttiin taas uuteen puolikuristavaan. Kotimatka sujui koirien ohittamisen suhteen yhtä mallikkaasti kuin tulomatka, omistajalla tosin taisi olla takasin tullessa muutama sata grammaa lisää itseluottamusta mukana.

Kotona koiranvaihto ja matka jatkui Sessa kanssa kohti Karvakorvia ja puntaria. Painoa Sessalla oli 19,4kg, paino laskenut 200grammaa mutta edelleen ollaan hyvässä koossa. Karvakorvien pakkasesta mukaan tarttui useampi pötkö lihaa, kasviksia yms. Koska oon ahkerasti leimauttanut joka kerta mun kantiskorttia, saatiin tää kerta kokonaan ilmaiseksi, jipii.

Sessan panta hyvällä valolla varustettuna, tietenkin.
Iltalenkillä molempien tytsyjen kanssa nähtiin myös pari koirakkoa ja ohi mentiin hipihiljaa kuin vanhat tekijät, wau! Tiida tuntuis sisäistävän tän hierarkia selvityksen ilman mitään mukinoita, remmissäkään ei vetänyt, kuten yleensä, kulki jopa perässä tai vierellä. Malttaisinpa vielä odottaa huomista, sitten sen näkee oliko tämä päivä vaan helppopäivä vai toistuuko sama helppous huomenna. =)

Ja koska tykkään ite katsella kuvia siitä, millasia varusteita muut koirakot käyttää, laitampa tähän vielä (kiireessä huonosti otettuja) kuvia meidän vermeistä.


Meidän upea mainosheijastin.

Supersöpö kakkapussinpidike!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti