lauantai 15. maaliskuuta 2014

Goodbye Spring.

Kevät tuli, kevät meni. Nyt ulkona sataa vaakatasossa lunta, en tykkää. Vedin verhot ikkunoiden eteen ja toivon että lumi sulaa ennen kun on pakko käyttää tytöt pissillä.

Vielä kaks päivää takaperin oli näin keväistä.
Lähiaikoina ei oo tullut kirjoteltua, eipä mitään kummallista oo tapahtunutkaan. Meikä tyttö on taistellut flunssaa vastaan jo viikon verran, onneks ollaan saatu lenkeille seuraa monena päivänä niin koirat on päässeet rallattelemaan keskenään. Ollaan nähty Teijaa ja Lukea, Lauraa ja Pinjaa, ja Mellua. Ruissalossa on käyty taas ja parilla muullakin rannalla, Ruissalon kuvat täällä. 
Uittamolla tosin joku ei-niin-aikuismainen herra tuli huutamaan meille kukkulan päältä että "Uimarannalle ei saa tuoda koiria, viekää koiranne pois!! Kutsun virkavallan paikalle!!". Tämän sanottuaan herra miltei juoksi autoonsa ja kaahasi pois paikalta. Rohkeaa. Kyllähän me nyt tiedetään ettei koirilla ole asiaa uimarannoille mut c'moon, kuka niitä tähän vuodenaikaan käyttää? Tuskimpa se turre siellä tyhjällä rannalla ketään haittaa, paitsi ilmeisesti tätä maharatzia haittas kauhiasti.


Harrastusrintamalla on hiljaista, viikon päästä sentään päästään Tiidan kanssa pitkästä aikaa agilitya harjottelemaan, huippua! Saas nähdä pelottaako puomi vielä niin paljon kuin viimeksi, toivottavasti jotain edistystä ois sillä rintamalla tullut nyt piiitkän tauon aikana.
Tokoa oon aika laiskasti reenannut. Viimeisten parin ohjatun treenin jälkeen on iskenyt toko-masennus, ei nappaa yhtään tuo laji. En keksi mitä treenattais, joten harjotellaan ihan perusasioita enkä haasta itseäni tai koiria, ei innosta koko homma.
Sen sijaan näyttelykärpänen on päässyt taas puraisemaan, ilmoitin pikkuneidin Harjavaltaan 3.5. ja ens kuussa ilmottelen typyä muihinkin näyttelyihin. Vähän jänskättää tuo Harjavalta, se on meidän ensimmäinen näyttely, hui. Kasvattajat ei valitettavasti ole siellä paikan päällä auttamassa ramppikuumeen iskiessä mutta ehkä me Japin kannustuksella päästään kehään asti. ;D


Varasin nyt mulle ja Tiidalle junaliput Helsinkiin, päästään tervehtimään pitkästä aikaa kasvattajia ens kuun alussa, mahtavaa. Saan apua koiran laittamisessa näyttelykuntoon ja varmaan reenaillaan ihan näyttelykäyttäytymistäkin. Can't wait for this trip!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti