perjantai 21. maaliskuuta 2014

Maanista shobbailua

Lähdettiin tänään Mellun ja koirien kanssa lenkille. Koska oli ihana keli (ja oon vähän kyllästyny näihin samoihin reitteihin), lähdettiin vaihtelun vuoksi käymään keskustassa.

Siellä ollessa päätimme pyrähtää Hansassa, hyvä testata samalla pelkääkö tuo Tiida-napero vielä Hansan lattiaa vai joko olis päässyt pelosta vähän yli. Ajattelin, että Tiida olis mennyt jännittyneenä hiukan matalana ympäriinsä mutta ei. Siellä se pieni meni ihan tosi hienosti! Lattia ei tuntunut pelottavan juur' yhtään, myös portaat mentiin ylös ja alas ilman turhia syöksähteiyjä. Waude! Voin siis tän päivän testauksen perusteella todeta, että meidän pelko liukastumista/lattioita kohtaan on laantunut, luultavasti muuton ja uuden kämpän lattian ansiosta, jes.

Perinteisiä Hansamaniassa tiputettavia pienempiä ilmapalloja ei näkynyt, isot pallot kuitenkin teeman mukaan esillä.
Hansassa on taas Hansamania käynnissä, ihmisiä oli teemaan nähden yllättävän vähän paikalla. Siellä oli myös joku bändi soittamassa (myöhemmin selvisi että tämä mysteeribändi oli Satin Circus). Yllätyin saman reissun aikana jo toisen kerran positiivisesti, tytöt ei paljoa hetkahtanu ihmisten määrästä eikä musasta mikä kuitenkin soi melko kovaa. Hienoja likkoja mulla! =)

Huomenna Tiidan kanssa tiedossa näyttelytreenit. Sunnuntaina agilityä molempien likkojen ja ystävän kanssa, katsotaan saadaanko mitään kivoja julkasukelposia vauhtikuvia paikan päältä. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti