perjantai 7. maaliskuuta 2014

Rough collie re-union

Ihanaa kun kevät on vihdoin alkanut määrätietoisemmin näyttää merkkejään, linnut laulelee, aurinko paistaa ja kaduiltakin on jo suurilta osin putsattu hiekat pois. Kevättä on siis rinnassa ainakin meillä!

Kevään tulosta innostuneena sovin torstaille ja perjantaille meille treffejä eri kavereiden kanssa. Torstaina treffattiin Japi ja Eve ja heidän colliet Taavi, Ruu ja Luca. Käytiin parin tunnin metsälenkki ja otin kamerankin mukaan ulkoilemaan. Kuvia tuli otettua taas niin miljoonasti, että linkkaan tähän vaan ryhmäkuvat, loput saatte käydä katsomassa täältä. :)
Sessa oli torstain lenkillä kumman alavireinen, laahusti eikä lähtenyt tavanomaiseen tyyliinsä edes Tiidan kanssa rallattelemaan. Annoin Sessalle kannettavaksi toisen lapaseni ja kummasti se piristikin pientä sinistä suippista. Onneksi Tintillä tuntui olevan hauskaa, kovasti haki keppejä ja riehui yksinään niiden kanssa. On se hassu pieni.

Vasemmalta oikeelle; Sessa, Taavi, Ruu, Luca ja Tiida.
Tänään käytiin vuorostaan Edithin kanssa pitkästä aikaa Ruissalossa. Valitettavasti aurinko ei näyttäytynyt ja tuulikin oli kovempi kuin iäisyyksiin. Kaikesta huolimatta viihdyttiin reissussa viitisen tuntia ja rakennekuvatkin saatiin taas otettua Edithin avustuksella, kiitos. :)
Naureskelin Edithille miten joka ikisen lenkin jälkeen, tapahtui se sitten mutaisessa maastossa tai täysin kuivassa, Tiida on aina massua myöten liassa ja pesun tarpeessa. Sessa sen sijaan vaatii pesun vain pahimpina vesikurakeleinä, tänäänkin tyttö oli ihan puhdas. Hassua.Nyt alan jo olla tyytyväinen Tiidan tönötykseen, kovin harvoin me ollaan tuota asentoa harjoiteltu ja silti kuvatessa onnistuttiin, jes. Myös Sessan asento on parantunut kovasti, sillä tosin ei niin väliä ole, tuskin käydään neidin kanssa mätsäreissä vähään aikaan.

Muutamat tunnit Ruissaloreissun jälkeen on vietetty tosi hiljaisissa merkeissä, ainoat elämisen äänet kuuluu Mortti-rottasen vapauden juhlimisesta. Tiida nauttii omasta rauhastaan, Sessa taas tunki päänsä syliini ja tarkasti blogitekstin hyväksytyksi julkaisua varten.

Ps. uudet kuvat tytöistä lisätty heidän omille sivuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti