torstai 29. toukokuuta 2014

Löpilöpi


Nyt ei olla taas tehty likkojen kanssa mitään ihmeellistä, itellä ollut iltavuoroa töissä eli ollaan käyty vaan lenkeillä ja puistoissa. Eilen illalla tosin napattiin miehen kanssa koirat mukaan kun lähdettiin hakemaan kunnon mättösafkat keskustasta. 
Tänään vuorostaan istutin tytöt autoon ja lähdin ajamaan pitkästä aikaa Pansio/Perno seuduille. Ei olla taas ikuisuuksiin käyty sielläpäin. Käveltiin meidän entinen vakkari metsälenkki läpi, oli ihanaa käydä vanhoilla kotikulmilla.Tiidan pahin karvanlähtö taitaa olla takanapäin. Nyt ei ole viikkoon enää pöllynnyt karvat ympäriinsä, ehkä asiaan vaikutti omistajan innokas karvan nykiminen parina kertana ennen kuin karvankiskomiskielto saavutti meikäläisen. Saas nähä millanen arvostelu saadaan lauantaina Turun ryhmänäyttelystä. Hiukan ehkä nolottaa viedä karvaton turkkikoira kehään mutta eipä sitä harrastusta pidä ottaa niin vakavasti, ainakin saadaan taas sitä kokemusta. Ruipelo näyttää nyt tosin hieman laihalta kun kaikki aluskarva on tippunut kyljistä ja Tintillä alkoikin lihotuskuuri viime viikolla. Vähän on mielestäni saanut massaa lisää, toivottavasti ei tule kommenttia aliravitusta koira-parasta..


Kuvat on otettu viime viikonloppuna Taivassalosta. Pitäis varmaan opetella muokkaamaan kuvista pois epäolennaisia kohtia, tuo ensmäinenkin kuva olisi paljon enemmän mun mieleen, jos pilkkukoira ei näkyisi puolikkaana Tiidan takana, ja toi tausta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti