lauantai 31. toukokuuta 2014

Turku RN

Lähdin aamusta Tiidan kanssa ajamaan kohti Metsämäen ravirataa. Napattiin Teijä kyytiin matkanvarrelta, ihanaa kun sai tavaroiden kantoapua.
 
Paikalle oli ilmotettu vain kourallinen collieita, 1-6koiraa per luokka. Tiidann numero oli 15 eli ei ollut montaa ennen meitä. Laitoin typyn häkkiin odottamaan vuoroaan ja siellä odottikin hienosti, aluksi ihan vähän mölisi mutta lopetti melko pian ja tyytyi vain katselemaan ulkona liikkujia.
 
 Junnu narttuja paikalla oli neljä. Ensin kaikki kehään ja ravattiin kierros ympäri. Koska meitä ennen oli vain se kolme koirakkoa, jäätiin Tintin kanssa kehän laidalle oottamaan. Vähän likkaa kyllästytti paikallaan odottelu ja kertoikin mielipiteensä aika kuuluvasti. Sain neidin kuitenkin rauhotettua ennen meidän vuoroa.
Kehässä likka käyttäytyi tosi hienosti! Seistä tönötti niin nätisti ja skarppina. Kuvittelin, että Tiida olis kehässä ravatessa hypähtänyt edes kerran, vaan ei. Ravasi niin hienosti siinä vieressä, huippu koira. Lopuksi vielä tönötettiin nätisti, kerran liikahti sen oloisena, että aikoo istua. Ennakoisin tilanteen ja korjasin asennon. Tästä suorituksesta meille ERInomainen!
 
Kilpailuluokassa ravattiin taas pari kierrosta ja tönötettiin, Tiida sijoitettiin kolmanneksi ja mukaan saatiin mielestäni oikein hyvä kirjallinen arvostelu.
Omistaja on iloinen!
 
TURKU RN, JUN ERI 3, arvostelu:
 
"14 month old tricolour bitch. Appealing head and expression. Well set stop. Excellent carried ears. A little small foreface. Good reach of neck. Correct topline. Long tail. Moves very good in all directions. Nice temperament. Well presented."
tuomari Regina Blessing, Saksa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti