keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Bloggausvimma

Tänään sain nauttia vapaapäivästä, joten päätin laiskotella puoleenpäivään asti. Koirat käytin illalla melko myöhään pihalla, joten ulos ei ollut sen suurempaa kiirettä. Kun vihdoin pääsimme pihalle, vietettiinkin siellä äkkiä pari tuntia. Lähinnä ulkoilu tapahtui Runosmäen koirapuistossa kun kerrankin siellä oli seuraa niin koirille kuin ihmisellekin.

Tänään otin myös operaatioksi leikata likkojen kynnet ja Tiidan aivan liian rehottavat korva/päälakikarvat. Nyt on paljon aikuisemman näköinen puikkonokka vieressä kun ei karvat pörrötä miten sattuu.


Kuralätäköiden kaivelu on tän likan mieleen.



Kotiin päästyä meitä odotti sitten suihku. Sessa ei tietysti taaskaan kovin kurainen ollut, mutta siinä samalla nekin rapatassut tuli pestyä. Nyt loppuillan koirat on maanneet tuossa lattialla aivan uupuneina, hyvä niin. =)

Ennen korvahapsujen leikkausta..

Oon aivan rakastunut tähän tauluun<3 Ostettu Ikeasta.



Koska en ole meidän pitkähäntäisistä vielä montaa kuvaa laittanut, niin nyt saatte nähdä toisesta poitsusta, Mortista, vielä pari kuvatusta.



En tosiaan tiedä, mitä tapahtui kun nuo kuvat Tiidasta on noin kamalan värisiä?? Ehkä kestämme kuitenkin katsoa noita. Nyt lettuja syömään ja leffaa pyörimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti