maanantai 6. tammikuuta 2014

Vuosi vaihtui!

Niin se vuosi taas vaihtui. Meikä tyttö vietti iltaa töissä, yöllä lähdin kaverin kanssa kylillä käymään. Olin varautunut siihen, että Tiida saattaisi pelätä paukutusta ja jäisin kotiin olemaan, neiti kuitenkin oli todella reipas, ei välittänyt raketeista edes käydessämme ulkona, valoja tosin ei näkynyt, mutta pauke oli melko kovaa. Sessa onkin jo yhden vuoden vaihteen nähnyt, ei ollut silloin moksiskaan äänistä, eikä tälläkään kerralla hermoillut. Tosi kiva tietää, että neidit eivät pelkää pauketta! :)

Vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin, töitä on ollut tiheään tahtiin eli mitään ihmeempiä koirien kanssa ei ole tullut tehtyä, lenkkimaastoja lähinnä täällä päin Turkua koitettu kartoittaa. Ja Runosmäen koirapuistoon on tutustuttu pariin otteeseen.

Koitettiin ottaa likoista tönötyskuvia, Tiidan lattian aristaminen huononsi asentoa, takajalat voisivat olla jonkun verran taaempana. Sessan jalat suht hyvin, etukäpälät vähän turhan harallaan, minun moka. Takajalat vois olla hitusen taaempana, ja turkki on tosi surkea kun likka on tiputellut tässä ahkerasti karvojaan jo hyvän tovin. On nyt kuitenkin jotain kuvaa laittaa. 



Huomenna vielä aamuvuoro meikällä, sitten päästään nauttimaan parista vapaa päivästä, pitkistä unista ja toivottavasti hyvistä keleistä ja pitkistä lenkeistä. Nyt kohti nukkumatin maita, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti