lauantai 25. tammikuuta 2014

Juostaan, juostaan!

Tää viikko on kulunut sukkelaan piiitkien lenkkien lomassa. Jokaselle aamulle on ollut sovittuna lenkkitreffit eri koirakavereiden kanssa. Ollaan treffattu Edithiä ja Lulua, Hennaa ja hänen kolmikkoa sekä Teijaa ja Lukea. Kameran muistin ottaa ainoastaan Edithin kanssa Ruissalon lenkille josta jo kirjoitinkin.

Temppuharjotukset on jääneet vähille, koirat on olleet lenkeistä niin uupuneita, että olen katsonut illan temppuhetket melko turhiksi. Tiidan kanssa tosin hiukan harjoiteltiin perusasentoa, seuruuta ja paikallaoloa tänään bussia odotellessa. Viikonlopun aikana pakko ryhdistäytyä tämän asian osalta..

Kävimme tänään Tiidan kanssa eläinlääkärissä näyttämässä alakulmuria. Lääkäri katsoi ikenen olevan terveen näköinen, koira pystyy vaivatta sulkemaan suunsa vaikka pieni kuoppa siellä ikenessä yhä on, kuitenkaan hammasta/ientä ei enää operoida. Kotona koitetaan väännellä ja pidetään peukut pystyssä, josko se pää ja leuka vihdoin kasvaisivat.

Tiidalla on ollut hitusen kevyesti liimatut nuo korvat. Tänään avasin korvat kunnolla, annoin tuulettua hetken ja liimasin suuremmalla taitoksella uudelleen. Katsotaan mitä tästä tulee.

Korvatuuletus
Uudet liimat
Saas nähdä hyödyttääkö suurempi taitos enää tässä vaiheessa mitään. Kyllähän nuo kevyemmätkin korvat ainakin toistaiseksi alhaalla pysyivät vaikka koira katsoi ylöspäin, isompi taitos olisi kuitenkin toivottavaa. Myös siistimmät korvakarvat ovat tavoitteena, jos sitä huomenissa trimmaisi nuo villiintyneimmät karvat.

Asiasta seuraavaan, meillä on tyttöset kovasti nuolleet itseään usean päivän ajan, ja nyt voin varmuudella todeta, että molemmat ovat aloittaneet juoksunsa. Hyvä että aloittivat yhtä aikaa, helpompi siivota eikä tarvitse niin kauaa vältellä uroksia. Myöskin meidän Lapin reissua ajatellen on hyvä, että saadaan juoksemiset juostua ennen reissua.
 Sessalla juoksut olivat jo odotettavissa, neidillä ensmäiset tulivat 6kk iässä, siitä seuraavat tasaisesti aina 6kk välein, näin ollen nämä ovat jo neljännet.
Tiidalla nämä ovat luonnollisesti ensimmäiset, 9kk ikäinen nappula tuo jo on. Hyvä että alkoivat, ei ole kiva pennun kanssa odotella 6kk iästä 1,5v ikään, josko ne alkaisivat.
Toivottavasti jatkossakin saadaan myös Tiidan osilta tasaiset juoksuvälit ja mielellään vaikka yhtä aikaa Sessan kanssa.

Tulipas menkkapainotteinen päivitys, boys, enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti