maanantai 20. tammikuuta 2014

Temppuintoilua

Treffattiin tänään Japi ja Ruu Runosmäessä ja lähettiin metsään ulkoiluttamaan koiria. Kamerat oli molemmilla mukana, mutta metässä kun on niin hämärää, ei kuvia tullut kauheasti otettua.
Lenkillä hujahti äkkiä 2,5tuntia, ja kyllä on ollut hiljaista kotona! Likat röhnöttäny lattialla aivan raatoina, sen verran rankkaa se metässä juoksu..

Kävin päivällä Sessan kanssa Karvakorvissa punnituksessa. Sessa on ollut vähän hoikassa kunnossa ja olenkin koittanut saada painoa vähän ylöspäin. Nyt viikon parin aikana painoa on kertynyt puoli kiloa lisää, eli painoa tällä hetkellä se 19,1kg. Vielä jos saatais painoa toiset puol kiloa ylöspäin niin oon tyytyväinen.

Yks jokasta väriä. ;)
Sain äsken hirveän temppukoulutus innostuksen! Erehdyin kattomaan youtubesta erään collieihmisen temppuvideoita ja oon ihan koukussa! Ihanaa nähä miten useempi koira samaan aikaan tekee temppuja, tai vaihtoehtosesti osa odottaa nätisti vuoroaan sivussa eikä tunge namin luo. Sessa on aina ollut aika epävarma ja varovainen, sille on välillä melko haastavaa opettaa temppuja, toisaalta taas temputtelu nostais neidin itsetuntoa ja ehkä päästäis vähän pois tosta epävarmuudesta.
Aloitinkin äsken meidän ensimmäiset yhteisharkat. Otin tyttöjen pedin ja istutin toisen koirista sinne, toisen kanssa kertasin helppoja jo opittuja temppuja, samalla namitin pedissä odottavaa. Yllättävän hyvin tytöt maltto odottaa omaa vuoroaan, oon aivan innoissani tästä. 
Sessa tosin meni yhdessä kohtaa aivan lukkoon ja epävarmaksi, ja sainkin kerrata sen kanssa ihan perus istu-maahan, jotta saatiin taas itsetuntoa ylöspäin.

Nyt voisinkin asettaa meille tavoitteeksi harjoitella temppuja joka 3.päivä muutaman minuutin ajan. Katsotaan miten pysytään tavoitteessa, haittaa ei toki olisi vaikka joka päivä harjoteltaisiin edes se 10min, mutta aloitetaan helpommalla tavoitteella ettei tule epäonnistumista. Päivittelen tänne sitten miten sujuu ja mahdollisesti myöhemmin ehkä jopa videota treenikerroista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti