torstai 30. tammikuuta 2014

Yhdeksän hengen voimin valloittamaan jäätä

Lähettiin tänään Edithin ja Lulun sekä Hennan ja koplan kanssa Ruissalon päähän kokeilemaan jään kantavuutta. Olin varautunut hyytävän kylmään tuuleen, mikä on riepotellut Turkua jo useemman päivän ajan, onneksi kuitenkaan rannan puolella ei juuri tuullut, saaren pääty puineen piti huolen asiasta. Aurinkokin muisti aina välillä pilkistää pilvien välistä, aivan ihana ilma ja seura, ja sen myötä aivan ihana päivä, kiitos rakkaat. <3
Sessa on ottanut tavaksi alkaa juttelemaan kun hänellä ei ole leikkitoveria..Sessaa hämäsi toisten leikit, siksi korvat hassusti.


Koko posse samassa kuvassa.<3
Huomasin eilen töistä tullessani, että kotiin oli ilmestynyt useampi pissalätäkkö työpäivän aikana. Illan myötä tulin siihen tulokseen, että Tiidalla on pissatulehdus. Soitin lääkärille ja sainkin ajan heti seuraavalle päivälle. Tänään kävimmekin ennen Ruissalon lenkkiä Vettorissa viemässä näytteen ja hakemassa antibiootit. Reissuun lähdimme 10 aikoihin, kotiin päästiin 16 aikaan, mukavat kuusi tuntia vierähti koirapuuhissa. Nyt on kotona kaksi väsynyttä karvaista ja yksi vähemmän karvainen, mutta yhtä väsynyt.

Lisää kuvia täällä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti