sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pakkaskelit on täällä taas!

Eilinen lenkki sijottui taas Runosmäen koirapuistoon, pitkät yöunet ja siitä johtuva kiire töihin lyhensi lenkkiä ja katsoin parhaaksi viedä likat puistoon, jotta saadaan pahimmat höyryt pois. Puistossa oli yllättävän paljon trafiikkia. Yön aika oli satanut lunta ja ihmiset varmasti siitä ja viikonlopusta inspiroituneina liikkeellä.







Sovittiin eilen Edithin kanssa treffit tälle aamulle. Lähdettiin kävelylle pitkospuille. Ihana pieni pakkanen ja miltein pilvetön taivas ja aurinkokin vielä näkyi! Ihana 2,5h lenkki kaikenkaikkiaan. Kiitos Edith kun jaksoit kuvata kameralla ja kärsiä paleltuneista sormista. :D


Raukat hylättiin kiinni puihin Tiidan rakennekuvasession ajaksi.





Rakastan tota reittiä aivan älyttömästi, näyttää ihan siltä, kun oltais Lapissa! Tiistaina olis sitten taas tarkotus lähteä tuonne suunnalle, tällä kertaa tosin collieporukalla! Uskalsin Facebookissa vihdoin kysellä muilta Turun collukkaihmisiltä, josko olisi innostusta lähteä treffaamaan ja pari vastasi kysymykseen. Ihanaa päästä katsomaan muita rotuisia ja nähdä vaikuttaako koirien yhteinen rotu leikkien laatuun. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti