keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Synttärityttö

Kyllä se aika vaan rientää, justhan vasta Tiida tuli meille ja nyt se on jo vuoden! Täytyy kyllä myöntää, että joskus on tullut salaa pelättyä että kasvaako tuo koskaan aikuiseksi.
Tähän vuoteen on mahtunut niin iloisia hetkiä, huolestusta hampaiden takia sekä suunnatonta kiukkua räkyttämisen vuoksi. Ensimmäinen elinvuosi suippiksella kuitenkin onnistuneesti takana ja todella monta vielä edessä!

Tiida 3kk.
Tiida 5,5kk.
Synttäreiden kunniaksi nappasin Tiidan aamulla kunnon rapsutustuokioon, lähdimme ulos kahdestaan muistuttamaan mieleen pienimuotoisesti tokohömpötystä sekä leikkimään narupallolla, lopuksi otimme vielä ihan hiukan näyttelyreenejä. Suippis oli onnesta soikeana kun kerrankin hän saa hakea palloa eikä Sessa varasta sitä joka kerta. ;D


Kävimme kaupassa hakemassa kakkuun puuttuvat ainesosat sekä synttärijäätelön, mumsmums.
Nyt on herkut herkuteltu ja leikit leikitty. Vielä ennen töitä olis tarkotus käydä joku kiva pieni mettälenkki niin saa Sessakin vähän liikuntaa.


Iän karttuessa Tiidan pentumaisuus on vähentynyt ja omat luonteenpiirteet ovat tulleet enemmän esille. Tiidasta on tullut oikea 'äitin tyttö', kiipeää syliin ja kaipaa rapsutuksia, lenkillä ei suostu Nicon kanssa edes pissalle, vasta kun minä illalla vien likan niin suostuu asioimaan.
Tiida on kovin tekeväinen koiruus, innostuu helposti kaikkeen tekemiseen ainakin minun kanssa. Keskittyy täysillä ja välillä vetää vähän ylikierroksille.
Itsenäinen pentu, ei tarvitse muita omiin leikkeihinsä, osaa keksiä itse itselleen tekemistä. Nopea oppimaan sekä oivaltamaan, ei tarvi montaa toistoa kun neiti jo tietää mitä tahdon.
Likka ei pelkää likaantumista, päinvastoin, juoksee jokaisen mutalätäkön halki ja jää vielä kaivamaan niitä kaikkein mutaisimpia kuoppia.
Tiida on edelleen tämän perheen raisuriitta, vastuuntunnoton pikkuinen. Sessan täysi vastakohta.
Paljon onnea minun ihanalle pikku sintille.<3

Tiida 1v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti