tiistai 29. huhtikuuta 2014

Toinen punainen!

Jippiaijee, tänään oli vielä viimeset mätsärit ennen näyttelyuran korkkaamista. Saman koiran kanssa, samassa paikassa jälleen, Kupittaalla, tällä kertaa Villakoirayhdistyksen järkkäämänä.
Tulimme paikalle riemukkaasti haukkuen, bongasimme kovin pienestä väkijoukosta Teijan, kävimme ilmottautumassa ja aloimme odottelemaan. Viime kerroilla ollaan saatu odotella suht' kauan ennen kuin koko hulabaloo on ohitse, nyt tuntui että leikki loppui jo ennen kuin kunnolla alkoikaan. Tälle iltapäivälle oli luvattu sadetta, liekö se jättänyt koirakansan koteihinsa suojaan sateelta. Ilma oli melko kolea ja tuuli kylmä eli olin vain tyytyväinen asiasta.


Parikehään pääsimme yllättävän nopeaan, olin kuvitellut että numerot menee järkestyksessä, vaan meidän kohdalla hypättiin parin numeron yli. Olin siinä sitten koiran kanssa kaksi narua koirassa kiinni, nakit syvällä taskun pohjalla, tuli hivenen kiirus. 
Parikehä meni tosi äkkiä, en ehtinyt kunnolla edes tajuumaan, että ollaan kehässä. Ravaaminen sujui tosi hienosti, Tiida ei pomppinut vasten. Pönötti nätisti ja antoi kopeloida hienosti. Tästä suorituksesta meille punainen nauha, likka meinas napata nauhan suuhunsa suoraan tuomarin kädestä, hölmöläinen.
Ei kulunut paljoakaan aikaa kun vuorossa oli jo sinisten kehä ja sitten jo punaiset. Punaisten kehässä pönötettiin nätisti ja ravattiin kiltisti. Neljän parhaan valinnassa meidät kiitettiin ulos.
Tiida suoritti osansa hyvin, haukkuminen saisi edelleen vähentyä, mutta lisätreenillä sekin varmasti saadaan vähentymään. Kilpailuhenkisenä ihmisenä toki lievästi harmitti ettei sijoituttu enää punaisten kehässä, toisaalta taas siellä sijoittui lk collie, joka oli kyllä meitä parempi, seisoa pönötti niin hienona. Muiden suorituksia en juurikaan katsonut, mutta tästä colliesta minäkin tykkäsin kovasti.


Näyttelyleikin jälkeen, reilu tunnin kuluttua alkamisesta, lähdimme kaverini kanssa läheiseen koirapuistoon pyörähtämään ja kiersimme vielä pienen hihnalenkinkin. Nyt kotona nukkuu kaksi tyytyväistä collukkaa. Vaikka Sessa ei karkeloihin päässyt mukaan, näyttää sekin varsin tyytyväiseltä, kunhan on oma lauma kotona niin Sessa on onnellinen.<3

Ihanaa kun kevät on tullut! Luonto on vihdoin kunnolla herännyt talviunestaan.

En enää osaa sanoa kumpi näistä karvakasoista mahtaa olla kookkaampi..outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti